Καλωσήλθατε στο Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300

Ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε το 1983 από τον Πειραιά. Αρχικά με 10 αξιόπιστους αυτοκινητιστές. Μεράκι τους η ασφαλής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των επιβατών. Σήμερα το Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ, μετά από 30 χρόνια πρωτοπορίας στις υπηρεσίες μετακίνησης, είναι το πρώτο σε κλήσεις ραδιοταξί στο Λεκανοπέδιο. Με 850 επαγγελματίες αυτοκινητιστές και 600 οχήματα νέας τεχνολογίας, πραγματοποιεί καθημερινά 150.000 χλμ στο Λεκανοπέδιο , παρέχοντας προηγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς σε ιδιώτες και εταιρείες .Το πελατολόγιο του Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ αριθμεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες , εντός και εκτός Νομού Αττικής και συνεχώς διευρύνεται.

Οι άνθρωποι του 18300

Έμπειροι επαγγελματίες , αυτοκινητιστές με θετική διάθεση και χαμόγελο μεριμνούν για την ασφαλή, αξιόπιστη και ευχάριστη μετακίνησή σας , παρά τα κυκλοφοριακά προβλήματα που ταλανίζουν τις πόλεις. Επίσης οι οδηγοί του RADIO TAXI KOSMOS 18300 γνωρίζουν ξένες γλώσσες για την άριστη εξυπηρέτηση και των τουριστών.

Ειδικά εκπαιδευμένες τηλεφωνήτριες στο σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο του RADIO TAXI KOSMOS 18300 απαντούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και διεκπεραιώνουν τη κλήση σας σε ελάχιστα λεπτά.

Τα οχήματά μας

Πολυτελή οχήματα , τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού GPRS αποτελούν το σύγχρονο στόλο του RADIO TAXI KOSMOS 18300 . Mercedes, Skoda, Opel, Toyota. Όλα τα οχήματα είναι σε άριστη τεχνολογική κατάσταση, υπόκεινται συνεχώς σε τεχνολογικούς ελέγχους και βιολογικούς καθαρισμούς.