Οι οδηγοί του Ραδιοταξί Κόσμος 18300 είναι εκπαιδευμένοι να αντεπεξέλθουν και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις.

//Οι οδηγοί του Ραδιοταξί Κόσμος 18300 είναι εκπαιδευμένοι να αντεπεξέλθουν και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις.

Οι οδηγοί του Ραδιοταξί Κόσμος 18300 είναι εκπαιδευμένοι να αντεπεξέλθουν και στις πιο απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις.

Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης. Ο οδηγός οχήματος ράδιο ταξί 18300, Θωμάς Παπακώστας έλαβε κλήση για να παραλάβει ζευγάρι από το Πέραμα του Πειραιά. Όταν έφτασε στο σημείο είδε τους πελάτες του ανήσυχους. Του ζήτησαν να τους μεταφέρει γρήγορα στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», μιας και η γυναίκα ήταν έγκυος και σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγα λεπτά αργότερα έσπαγαν τα νερά και ακουγόταν το πρώτο κλάμα του μωρού από το πίσω κάθισμα.
Ο Θωμάς Παπακώστας ενημέρωσε τον κέντρο του 18300 και ζήτησε τη συνδρομή και της αστυνομίας, φτάνοντας με συνοδεία αντρών της ομάδας Ζ στο Νοσοκομείο!!!… Ο ίδιος κάνει λόγο «για απίστευτη εμπειρία και άψογη συνεργασία με τα παιδιά της ομάδας Ζ. Ήταν συγκλονιστικό να βλέπεις να έρχεται στο κόσμο ένα παιδί, μπροστά σου».

By | 2018-05-08T14:10:15+00:00 Μάρτιος 26th, 2018|Categories: Νέα|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment